Concursul Micul Matematician

Pentru cei ce ne-au solicitat rezultatele: noi vom publica rezultatele din judeţul Galaţi.
Pentru alte întrebări, vom răspunde fiecăruia pe e-mail.


Share

14 aprilie 2011 de Teodor Ştefănică
Categorii: Concursuri şcolare | 4 comentarii

Comentarii (4)

 1. Buna ziua.Domnule inspector,am dori sa ne spuneti cand vor primi copiii diplomele de la concursul,,Micul matematician“.Saptamana aceasta se incheie anul scolar dar diplomele nu au ajuns la doamnele invatatoare.Multumesc.

 2. Felicitări,d-le inspector școlar T.Ştefănică, pentru iniţierea si organizarea celor trei ediţii ale Concursului Naţional “Micul Matematician”, la nivelul judeţului Galaţi..Ca și în anii precedenţi, și anul acesta, concursul a reunite sute de elevi dornici de performanţe școlare, datorită seriozităţii cu care a fost pregătit si organizat. ↑n calitate de organizator in cadrul Centrului de concurs – Şcoala Nr. 10”Dimitrie Sturdza”Tecuci, am avut posibilitatea să simt emoţia provocata elevilor, părinţilor acestora, dar și a cadrelor didactice care au pregătit loturile de elevi.Rezultatele finale au răsplătit din plin efortul tuturor celor care au indrumat cu migală pașii concurenţilor spre ascensiunea “pe culmile matematicii”.
  Iată câteva din impresiile provocate de participarea la concurs:”un concurs foarte bine conceput si derulat”(inv. C.E.),”singurul concurs care identifică in mod real performantele elevilor”( inv. C.A.), “cel mai bine organizat si conceput concurs la nivel national”(inv. U.D.), “singurul concurs care oferă suport privind pregătirea prelabilă in vederea participării”(inv. G.M.), “participarea in același timp si in același loc a elevilor din școli diferite a stimulat interesul elevilor pentru competiţie”(inv. I.M.) etc.
  Așteptăm cu interes ediţiile urmatoare ale concursului “Micul Matematician”.

 3. Pentru dna Bulbasa,
  Rezultatele din judeţul Neamţ le puteţi afla adresându-vă, în ordine:
  1. învăţătorului clasei,
  2. şcolii organizatoare a concursului, dacă e alta decât cea la care învaţă copilul,
  3. inspectorului şcolar pentru învăţământ primar de la ISJ Neamţ.
  Voi publica şi eu rezultatele pe ţară de îndată ce vor fi centralizate.

 4. stefan bulbasa din piatra neamt doreste sa afle rezultatul la concursul micul matematician 2011 din clasa a4a

Lăsați un comentariu

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *